De komende jaren gaat u misschien meerdere zonnesystemen ontwikkelen. Kleine systemen op grondgebonden woningen en grote velden op de daken van uw wooncomplexen. U wilt zeker weten dat uw huurders de stroom krijgen waarvoor ze betalen. De monitoring van deze zonnesystemen is dan ook een prioriteit.

In onze projecten hebben we hier veel aandacht voor. Wij houden alle systemen nauwkeurig in de gaten. Mocht een systeem niet voldoen aan de verwachtingen of is er een defect? Dan komen wij hier snel achter. Wij waken over de door ons afgegeven opbrengstgarantie.

Wij maken hierbij gebruik van ons eigen energiemanagementplatform. U krijgt ook zelf een inlog voor het beheersysteem. Zodoende kunt u ook zelf een oogje in het zeil houden. Indien gewenst kunnen we ook de huurders een inlog geven waarmee ze de prestaties van hun zonnepanelen in de gaten kunnen houden.

Met ons Installatie Servicecontract bent u bovendien verzekerd tegen schade en stilstand van uw systeem. Onze onderhoudsdienst onderneemt binnen 48 uur actie bij een storing.

Vraag naar de voorwaarden.