LENS voegt waarde toe aan het vastgoed van woningcorporaties met de ontwikkeling van slimme zonnesystemen. Wij ontwikkelen duurzame, integrale oplossingen voor het hele woningbestand. Voor nieuwbouw, renovatie en bestaande bouw.

LENS is van origine een specialist in het ontwikkelen van zonnesystemen voor gestapelde bouw. Vanuit deze expertise heeft LENS zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een full service, integrale zonpartner van woningcorporaties. Inmiddels heeft LENS met meerdere corporaties meerjarige raamwerkovereenkomsten gesloten.

LENS beschikt over een gevarieerd, multidisciplinair team van professionals. Zij putten uit unieke kennis waarmee ze woningcorporaties kunnen helpen door te analyseren, adviseren, financieren, realiseren en exploiteren. Als enige partij in Nederland biedt LENS alle systeemopties voor zonnepanelen. Dat kan omdat LENS uitvinder en enige aanbieder van Herman de Zonnestroomverdeler is.

Naast woningcorporaties, bedient LENS ook de grootzakelijke markt met grootschalige zonnesystemen en SDE-trajecten.

Onze visie

De grootschalige transitie naar duurzame energie en de opmars van the internet of things bieden unieke kansen voor de democratisering van energie. Wij willen een innovatieve speler zijn in de voorhoede van deze ontwikkeling. Ons streven is om met ons werk een duurzame positieve impact te maken op mens en maatschappij.

Onze missie

Met de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige, intelligente zonnesystemen brengen we duurzame energie naar huurders van woningcorporaties.