LENS Energie is dé specialist in zonnesystemen voor de gestapelde bouw. Wij ontwikkelen de slimste, meest flexibele én rendabele zonnesystemen voor wooncomplexen.

Onze grootste troef is Herman de Zonnestroomverdeler. Dit door ons ontwikkelde product verdeelt de stroom van een collectief zonnesysteem over individuele woningen. Vriend en vijand zijn het erover eens dat we met Herman een geheel nieuwe zon-PV-oplossing voor wooncomplexen ontwikkeld hebben. We wonnen er onder andere de prestigieuze Rabobank Herman Wijffels Innovatieprijs mee.

Vanuit ons hoofdkwartier in Amsterdam werken we met zo’n vijftien man aan het realiseren van onze projecten door heel Nederland. De komende tijd verwachten we flink te groeien. Om hierop voorbereid te zijn zoeken we voor ondersteuning van het huidige team per direct een Werkvoorbereider.

Wat zijn je taken?

Samen met onze accountmanagers zorg jij voor een optimaal project ontwerp.  Waarbij de wensen van opdrachtgever en partners samenvallen in mooi eindresultaat.

  • Het voorbereiden en maken van technische opnames van wooncomplexen;
  • Het technisch uitwerken van projecten;
  • Projectgegevens afstemmen met verschillende stakeholders (oa accountmanagement, leveranciers en installatiepartners)

Samen met het team realisatie bereid je alle LENS projecten voor en zorg jij mede voor een mooi en werkbaar eindresultaat. In het begin krijg je intensieve begeleiding van ervaren collega’s. We hopen dat je met ons meegroeit en hierbij steeds zelfstandiger kan opereren.

 Wat voor iemand zoeken we? 

 Je functioneert op MBO/HBO-niveau.

  • Je hebt bij voorkeur een Bouwkundige achtergrond
  • Affiniteit met elektrotechniek (AC/DC) en zonnesystemen.
  • Ervaring met AutoCAD is een grote pré!
  • Je bent een goede communicator en vindt het leuk om in teamverband te werken.
  • Je werkt secuur en bent niet bang om mensen aan te sturen/op hun fouten te wijzen.
  • Heb je enige werkervaring? Dat is mooi meegenomen. Het is geen vereiste.

 Wat bieden wij?

Je komt terecht in een ambitieus bedrijf dat de start up-fase net achter de rug heeft. We zijn klaar voor de grote stap voorwaarts. Je collega’s zijn jong, enthousiast en hebben een zeer diverse achtergrond. Wat ze bindt is de LENS-missie, het geloof in een duurzame wereld en het besef dat deze niet vanzelf ontstaat. We hanteren geen 9 tot 5-mentaliteit, maar tegelijkertijd geloven we dat er meer in het leven is dan werk alleen.

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken en denk je dat jij de persoon bent naar wie wij op zoek zijn? Laat het ons dan weten via info@lens-energie.nl (cv + korte motivatie). Heb je vragen? Dan kun je ook altijd bellen met 020-6183794 (vraag naar Abel).

Kijk voor meer informatie over LENS Energie op www.lens-energie.nl.