Analyse en advies

Een schat aan kennis en ervaring

Grondige analyse vooraf, inclusief draagconstructie, verzekerbaarheid en netcapaciteit.

Meer dan 10 jaar aan expertise
Kwaliteit, veiligheid en duurzaam rendement staan voorop
Zicht en grip op uw nieuwe en bestaande PV-portfolio zonne-installaties

Lens is al sinds 2012 dé full service zonpartner voor residentieel vastgoed. De schat aan kennis die Lens met alle denkbare zon-op-dak-projecten heeft vergaard, maakt ons tot de grootste allround zonexpert op de markt. En daar profiteert u als klant van. Wat de uitdaging ook is, onze enthousiaste en betrokken experts denken met u mee en kijken wat er wél kan.

Haalbaarheid toetsen

We gaan graag met u aan tafel om de potentie van een zonnesysteem voor een specifiek complex in kaart te brengen. We maken een vrijblijvende quickscan waarin we de kerngegevens op een rij zetten. Daarna optimaliseren we het project voor de technische en financiële haalbaarheid met een Haalbaarheidsonderzoek. We geven dan inzicht in het huurdersvoordeel en het interne rendement. Ook kunnen we een analyse maken van uw hele woningbezit. We maken dan een plan hoe we de zonnepanelen strategisch kunnen inzetten voor de CO2 neutrale gebouwde omgeving. Daarnaast kunnen wij u ontzorgen bij het aanvragen van subsidie en zetten wij onze jarenlange ervaring in bij juridische vraagstukken.

Begeleiding tijdens het hele traject

Van het intekenen van de panelen op het dak tot aan de laatste aansluiting in de meterkast: Lens begeleidt het hele traject van A tot Z. Engineering voor nieuwbouw, renovatie of bestaande bouw vragen andere invalshoeken waar Lens uitgebreide ervaring in heeft. We optimaliseren onze ontwerpen voor EPC, BENG en andere normen. Ons ontwerpteam kan werken in het BIM ontwerp. Onze nauwkeurige en professionele engineering leidt tot tijdige input voor het bestek aangaande de benodigde voorzieningen voor de zonnepanelen. Wij maken als zonnepanelenspecialist graag onderdeel uit van het bouwteam zodat u in de realisatiefase niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens het hele proces is de projectmanager uw aanspreekpunt.

Analyse en advies

Gerelateerd nieuws

Lees meer over onze projecten en ontwikkelingen.

Analyse en advies

Meer over Lens

Lens biedt oplossingen voor elk dak onder één dak. Van ontwikkeling en realisatie tot beheer, geheel zorgeloos. 

Ontdek de voordelen die Lens
te bieden heeft

Van ontwikkeling en financiering tot realisatie en beheer, Lens heeft alle specialisten in huis, waardoor wij u tijdens het hele traject kunnen ontzorgen. Benieuwd wat wij voor uw woningbezit kunnen betekenen?