Financieel, groen, sociaal en toekomstbestendig rendement

Lens werkt aan de CO2 neutrale wereld. Vol trots en overtuiging en al sinds 2012. Want de energietransitie is niet de toekomst, die is allang nu! Wij zien nog meters en meters aan kansen voor duurzame impact.

Lens is dé full-service zonpartner. Van ontwikkeling en realisatie tot beheer, geheel zorgeloos. Onze zonnedaken vindt u in heel Nederland, voor de zakelijke en residentiële markt. Wij bieden oplossingen voor elk dak onder één dak volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Wat de uitdaging ook is, onze betrokken experts staan voor u klaar. Wij denken met u mee en kijken wat er wél kan. Altijd vanuit een langetermijnvisie.

Optimaal financieel, groen, sociaal en toekomstbestendig rendement. Met die belofte maken wij het verschil. Elke dag opnieuw. Daar worden onze klanten enthousiast van. En wij ook. Want samen geloven we: duurzaamheid duurt het langst.

Over Lens
Over Lens

Bij Lens zetten we ons al tien jaar in voor de verduurzaming van Nederland. Dat kunnen we doen dankzij onze klanten die Lens waarderen vanwege onze kennis en enthousiasme.

Christiaan Brester

Directeur en oprichter Lens

Hoe het allemaal begon

Lens oprichter Christiaan Brester wilde in 2012 met Lens een sociale, duurzame onderneming opzetten die zonnestroom mogelijk maakt voor alle daken van Nederland. Die droom is werkelijkheid geworden. In tien jaar tijd zijn we gegroeid tot een one-stop-shop voor PV-projecten. Residentiële en commerciële daken voorzien we van PV systemen, al dan niet in combinatie met eigen technische innovaties, eigen financiering of subsidieregelingen.

Over Lens

Lens, dé fullservice zonpartner

Niet alleen zijn wij specialist in het installeren van zonnepanelen op ieder type dak, ook bieden wij een totaalpakket waarmee wij het hele project kunnen financieren, begeleiden, ontwikkelen, monitoren en beheren. Dat maakt ons de meest complete zonpartner voor residentieel en commercieel vastgoedbezitters.

Over Lens

Uitvinden zit nu eenmaal in ons bloed

Kijk maar naar ons eigen monitoringsplatform, onze zonnestroomverdeler, eigen logger en veldexperimenten met opslag. Ons development team werkt continu aan nieuwe ideeën en oplossingen om zo mee te gaan met de wensen van onze klanten en de eisen vanuit de wet- en regelgeving.

ONZE GROOTSTE TROEF?

Het Lens-team

Bij Lens werken wij iedere dag met meer dan zestig bevlogen solar experts aan een duurzame wereld zonder fossiele energie. We worden gewaardeerd om ons kennis- en kwaliteitsniveau en dat uit zich in een hoge klanttevredenheid en onze mooie, langlopende projecten.

Halve zon

Christiaan Brester

Tessa te Riele

Georgi Tuaev

Jim Wiese

Levien van Zon

Rinske Dijkstra

Rodrigo Olivera Salinas

Vladimir Jancic

Fabio Antonutti

Maikel van Lent

Luuk de Graaf

Marco Cruz Gonzalez

Yildiray Dogan

Marc Azoz Gracia

Evert Kuiken

Martin van der Putte

Eva Leget

Hafid Oumaki

Fleur Teitink

Dirk de Groot

Brian Payralbe

Reint Bramer

Abel Jeuken

Kees Borst

Zoë de Ruiter

Saskia van Groeningen

Keenen van den Broek

Jaap van der Velde

Daniel Bleker

Fedor Tillie

Bas Kuiken

Jos Wortelboer

Julia Kokaeva

Simon Knol

Jisse Hamers

Rafael Pedraza Moyano

Laura Arkesteijn

Christina Azzam

Colinda Bennes

Jose Valls

Joshua Ebien Pesa

Fateh Nasra

Dante Metz

Sonja Schoenmaker

Victor Álvarez Aguilar

Ron Magielsen

Cynthia Bakker

Marijn den Hollander

Jasper van Polen

Ran van Riel

Amber de Waal

Sidney van Beusenkom

Michael Damen

Over Lens

Keenen van den Broek | People & Directie Assistent

Werken bij Lens betekent onderdeel zijn van een organisatie met een duurzame missie binnen een team waar samenwerken en samen presteren voorop staat. Binnen Lens zijn de verwachtingen van elkaar hoog, maar wordt er gewerkt vanuit waardering. De talent cyclus en de Lens Academy bieden de mogelijkheid tot continu ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Dat draagt bij aan werkgeluk. Werken aan werkgeluk is vanuit HR perspectief natuurlijk top!

Over Lens