In Boxtel 13 complexen naar energie neutrale algemene ruimten

Wat hebben we hier gedaan?

 

Het doel was om het verbruik van de CVZ meters van Woonstichting St. Joseph terugbrengen naar 0. Dit hebben we gedaan door het verbruik te analyseren en door energie te besparen met het toepassen van energiezuinige LED-verlichting, om vervolgens het restant op de te wekken met zonnepanelen. Dit project hebben we in twee fases uitgevoerd; in 2017 en in 2018.
– Dirk de Groot
Accountmanager LENS

Cijfers

Team

Dirk

Accountmanager

Kees

Projectmanager

Andreas

Werkvoorbereider

Hafid

Beheer

Diensten

Analyse & advies

Monitoring

Projectrealisatie

Beheer

Menu

Voor het gebruikt van deze website zijn Cookies vereist. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten