We werken veilig of we werken niet

Al sinds 2012 draagt Lens bij aan de verduurzaming van de energiehuishouding van onze klanten en daarmee van Nederland. Dit doen wij altijd op verantwoorde, duurzame en veilige wijze. Wat de uitdaging ook is, onze betrokken experts staan voor u klaar. Wij denken met u mee en kijken wat er wél kan. Altijd vanuit een langetermijnvisie.

Kwaliteit en veiligheid
Kwaliteit en veiligheid
Kwaliteit en veiligheid

Kies voor zekerheid:

Kwaliteit en veiligheid

Lens streeft met u altijd naar optimaal duurzaam rendement. Kwalitatief hoogstaande zonnesystemen zijn daarvoor een absolute voorwaarde. Net als veiligheid. De veiligheid van onze werknemers, uw huurders én die van uw installatie(s) en vastgoed. Al bij het ontwerp krijgt het veiligheidsaspect de aandacht die het nodig heeft. Ook tijdens de realisatie is veiligheid een vast onderdeel: VGM plannen, werkplek- en kwaliteitsinspecties. Het is een essentieel onderdeel van ons werk. En als u dat wenst, bewaken wij die veiligheid gedurende de gehele levensduur van uw installatie.

Kwaliteit en veiligheid

Installeren volgens de hoogste eisen

Kwaliteit en veiligheid, daar doen we geen concessies aan. Lens is gecertificeerd volgens de laatste veiligheidsnormen zoals VCA**. Ook is Lens ISO 9001 gecertificeerd. Samenwerken met een VCA** gecertificeerde partner betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid tijdens de projectuitvoering.Voor al onze projecten maken we een VGM plan waarin beschreven staat hoe wij omgaan met risico’s en veiligheid. Onze onderaannemers leggen wij dezelfde strenge eisen op. Daarmee weten we zeker dat de installaties veilig en van goede kwaliteit zijn en voldoen aan de eisen van verzekeraars.

Zekerheid in verzekerbaarheid

Kwaliteits- en veiligheidsnormen worden steeds strenger, oa. door strengere eisen van verzekeraars. Daarom inspecteert Lens de oplevering van zonnesystemen altijd aan de hand van de hoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat u voldoet aan de eisen van verzekeraars. Bovendien voldoet uw installatie aan de gebruikelijke normen zoals NEN 1010, NEN 3140 en de relevante IEC normen.

Kwaliteit en veiligheid
Kwaliteit en veiligheid

Certificering en erkenningen

Zonne-energie waar zekerheid centraal staat

Kwaliteit en veiligheid

Een kwalitatief goed proces

Sinds 2020 is Lens gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm. Dat is dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Hierdoor weet u zeker dat wij garant staan voor een kwalitatief hoogwaardig proces.

Aantoonbaar vakbekwaam

Alle medewerkers van Lens beschikken over uitgebreide kennis en kunde omtrent zonnestroomsystemen. Het bewijs is onze InstallQ erkenning. We zijn bekend met de wet- en regelgeving en weten dat veilig toe te passen in de praktijk. Daarnaast leveren we rechtsgeldige documenten en kunt u uitgaan van kwaliteit in het aanleggen, vervangen en onderhouden van zonnesystemen.

Ontdek de voordelen die Lens
te bieden heeft

Van ontwikkeling en financiering tot realisatie en beheer, Lens heeft alle specialisten in huis, waardoor wij u tijdens het hele traject kunnen ontzorgen. Benieuwd wat wij voor uw woningbezit kunnen betekenen?