Samen richting een CO2 neutrale wereld

Lens werkt met haar klanten aan de CO2-neutrale wereld door de energietransitie te versnellen.

Ons verhaal

Financieel, groen, sociaal en toekomstbestendig rendement

Lens werkt aan de CO2 neutrale wereld. Vol trots en overtuiging en al sinds 2012. Want de energietransitie is niet de toekomst, die is allang nu! Wij zien nog meters en meters aan kansen voor duurzame impact.

Lens is dé full-service zonpartner voor residentieel vastgoed. Van ontwikkeling en realisatie tot beheer, geheel zorgeloos. Onze zonnedaken vindt u in heel Nederland. Wij bieden oplossingen voor elk dak onder één dak volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Wat de uitdaging ook is, onze betrokken experts staan voor u klaar. Wij denken met u mee en kijken wat er wél kan. Altijd vanuit een langetermijnvisie.

Optimaal financieel, groen, sociaal en toekomstbestendig rendement. Met die belofte maken wij het verschil. Elke dag opnieuw. Daar worden onze klanten enthousiast van. En wij ook. Want samen geloven we: duurzaamheid duurt het langst.

Lens milestones

Onze kernwaarden

Duurzame impact

We zoeken graag naar nieuwe manieren om onze impact zo groot mogelijk en onze CO2-voetafdruk nóg kleiner te maken. Wij geloven namelijk: duurzaamheid duurt het langst. Onze bijdrage aan de samenleving reikt verder dan alleen duurzame energie.

Samenwerken

Een goede samenwerking en open, vlotte communicatie met ketenpartners is een voorwaarde voor het behalen van planning, budget en kwaliteit. Het is de fundering van langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers.

Klantgericht

Onze dienstverlening is klantgericht en altijd met het oog op langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers. Onze expertise over verschillende disciplines maakt dat we onze klanten volledig kunnen ontzorgen.

Lens do this!

Onze ‘Lens do this’ mentaliteit vat mooi samen hoe we met elkaar in het bedrijf staan. Enthousiast, gedreven én met een positieve drive om de energietransitie te versnellen.

"Bij Lens zetten we ons sinds 2012 in voor de verduurzaming van Nederland. Dat kunnen we doen dankzij onze klanten die Lens waarderen vanwege onze kennis en enthousiasme."

Christiaan Brester
Oprichter Lens

Hoe het allemaal begon

Lens oprichter Christiaan Brester wilde in 2012 met Lens een sociale, duurzame onderneming opzetten die zonnestroom mogelijk maakt voor alle daken van Nederland. Die droom is werkelijkheid geworden. In tien jaar tijd zijn we gegroeid tot een one-stop-shop voor PV-projecten. Residentiële daken voorzien we van PV systemen, al dan niet in combinatie met eigen technische innovaties, eigen financiering of subsidieregelingen.

Ons verhaal
Ons verhaal

Uitvinden zit in ons bloed

Kijk maar naar ons eigen monitoringsplatform, onze zonnestroomverdeler, eigen logger en veldexperimenten met opslag. Ons development team werkt continu aan nieuwe ideeën en oplossingen om zo mee te gaan met de wensen van onze klanten en de eisen vanuit de wet- en regelgeving.

Onze grootste troef? Het Lens-team.

Bij Lens werken wij iedere dag met meer dan zeventig bevlogen solar experts aan een duurzame wereld zonder fossiele energie. We worden gewaardeerd om ons kennis- en kwaliteitsniveau en dat uit zich in een hoge klanttevredenheid en onze mooie, langlopende projecten. 

Ontdek de voordelen die Lens
te bieden heeft

Van ontwikkeling en financiering tot realisatie en beheer, Lens heeft alle specialisten in huis, waardoor wij u tijdens het hele traject kunnen ontzorgen. Benieuwd wat wij voor uw woningbezit kunnen betekenen?