Onze diensten

Ontdek ons proces

Van ontwikkeling en realisatie tot monitoring en beheer, geheel zorgeloos. Onze zonnedaken vindt u in heel Nederland.

Ontzorging

Lens heeft alle specialisten in huis, waardoor wij u tijdens het gehele traject van A tot Z ontzorgen

Werving en communicatie

Vanaf de werving tot en met het onderhoud en beheer stellen wij uw huurder centraal

Monitoring en beheer

Via één platform zicht en grip op de werking van al uw zonne-installaties

Onze diensten

Analyse en advies

De potenties van zonnesystemen in kaart brengen voor uw bezit

We maken een vrijblijvende quickscan waarin we de kerngegevens op een rij zetten voor diverse opties. Daarna optimaliseren we het project en geven inzicht in de technische en financiële onderdelen. U krijgt daarmee inzicht in het huurdersvoordeel en uw rendement. Ook kunnen we een analyse maken van uw hele woningbezit, kunnen wij u ontzorgen bij het aanvragen van subsidies en zetten wij onze jarenlange ervaring in bij eventuele juridische vraagstukken.

Onze diensten
Onze diensten

Huurderscommunicatie

Lens neemt de huurderswerving en huurderscommunicatie uit handen

Vanaf de werving tot en met het onderhoud en beheer stellen wij uw huurder centraal. Wij stemmen de communicatie af op de diverse doelgroepen waar uw huurders uit bestaan. Hierbij zetten wij communicatiemiddelen in die de huurder als prettig ervaart. Met meer dan tien jaar kennis en ervaring resulteert onze werkwijze in een hoge participatiegraad; zowel bij grondgebonden woningen als bij gestapelde bouw. Bewoners beoordelen ons gemiddeld met een 8.5 en daar zijn we trots op.

Onze diensten
Onze diensten

Monitoring & beheer

De basis voor waardebehoud

Storingen en tegenvallende productie worden automatisch gesignaleerd. Het Lens beheerteam analyseert en verhelpt eventuele storingen en achterblijvende opbrengsten van het zonnesysteem. U en uw huurders kunnen de opbrengsten van uw zonnesysteem zelf volgen op het Lens Monitoringsplatform. Ook uw bestaande zonnesystemen kunnen we opnemen in ons monitoringsplatform en in beheer nemen. U ontvangt periodieke rapportages van de technische status van het zonnesysteem.

Onze diensten

Lens als ODA

Als complete zonpartner nemen wij de huurderswerving
en huurderscommunicatie uit handen.

Het platform is uit te breiden met gegevens over het energieverbruik. Daartoe heeft Lens de accreditatie van Onafhankelijke Diensten Aanbieder (ODA) verworven.

Onze diensten

Hiermee kunnen wij volgens de AVG richtlijnen de slimme meters uitlezen en de huurder voorzien van terugkoppeling over hun opwek- én verbruiksgegevens van zowel gas als elektra.

Onze diensten

Deze data kunnen helpen bij het identificeren van besparingsmogelijkheden en kunnen het effect aantonen van besparingsmaatregelen.

Ontdek de voordelen die Lens
te bieden heeft

Van ontwikkeling en financiering tot realisatie en beheer, Lens heeft alle specialisten in huis, waardoor wij u tijdens het hele traject kunnen ontzorgen. Benieuwd wat wij voor uw woningbezit kunnen betekenen?