Lens bestaat 10 jaar!

Lens 10 jaar!

Jubileumprogramma

Lens bestaat op 9 juli 2022 alweer 10 jaar! 

Met veel enthousiasme mogen wij hiervoor het jubileum-programma bekendmaken, wat een jaar lang bol staat van de activiteiten! Niet alleen voor onszelf, maar uiteraard ook voor onze klanten én het goede doel. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van wie of wat we per maand in het zonnetje zetten.

November '22

Deze maand bonden we de schorten om, om in teams de strijd aan te gaan tijdens een heuse bakwedstrijd.

Oktober '22

Een speciale vrijdagmiddagborrel met het personeel kan natuurlijk niet ontbreken op het jubileumprogramma. 7 oktober 2022 was het zover!

September '22

De energietransitie is niet de toekomst, die is allang nu! Daarom nodigden wij onze relaties donderdag 29 september uit voor een dag vol cruciale thema’s. Met sprekers als Marjan Minnesma hebben we besproken welke duurzame kansen er voor het grijpen liggen. 

Augustus '22

Lens gaat voor haar relaties, per getekende opdracht voor een zonnesysteem, in het jubileumjaar  een stukje jungle in Costa Rica adopteren.

 

Juli '22

Op 9 juli 2022 bestaat Lens 10 jaar! Met wie kan dit beter gevierd worden dan met iedereen die zich het afgelopen decennium heeft ingezet in de groei van Lens?

 

Juni '22

Ons geduld werd op de proef gesteld, maar 17 juni 2022 was het dan zo ver: De bekendmaking van het jubileumprogramma!