Onze werkwijze

Lens is uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde zonnesysteem aanbieders in Nederland. Onze toekomstgerichte werkwijze garandeert de hoogste kwaliteit zonne-installaties en een maximaal rendement. Benieuwd wat we voor uw daken kunnen betekenen?

Een schat aan kennis en ervaring

Lens is al sinds 2012 dé full service zonpartner voor residentieel, commercieel en maatschappelijk vastgoed. De schat aan kennis die Lens met alle denkbare zon-op-dak-projecten heeft vergaard, maakt ons tot de grootste allround zonexpert op de markt. En daar profiteert u als klant van. Wat de uitdaging ook is, onze enthousiaste en betrokken experts denken met u mee en kijken wat er wél kan.

Zonnepanelen installatie zonsondergang
Doornemen energie gebruik

Complete ontzorging

Verduurzaming is veelal ook een sociale en maatschappelijke opgave. Voor woongebouwen focussen wij ons daarom ook op de vragen van en voordelen voor bewoners. Zo zorgen wij altijd voor een zeer hoge participatiegraad.

“Bewoners beoordelen ons gemiddeld met een 9 en daar zijn we trots op!”

Rinske Dijkstra

Communicatiemanager Lens

Lens zonnepanelen

Wij gaan altijd voor de meest duurzame impact

Wij geloven in lange relaties met onze klanten, installatiepartners en leveranciers. Ook projecten pakken we aan met een langetermijnvisie. Wij gaan altijd voor de meest duurzame impact en maken het verschil door 4 beloftes te doen: een financieel, groen, sociaal en toekomstbestendig rendement. Daar worden onze klanten enthousiast van. En wij ook. Want samen geloven we: duurzaamheid duurt het langst.

Één aanspreekpunt

Geen project is hetzelfde. Onze projectmanagers weten daar alles van. Rondom elk project bouwen wij daarom een eigen team met alle benodigde disciplines. Voor iedere samenwerking heeft u als klant één aanspreekpunt, wel zo duidelijk. Zo houden we elkaar efficiënt op de hoogte en denken we optimaal mee.

Lens een aanspreekpunt
Lens installatie zonnepanelen

Snelheid en flexibiliteit

Lens biedt kwaliteit, flexibiliteit en snelheid door met eigen installatie teams te werken. Daarnaast investeren we in lange termijn relaties met partners en leveranciers. Zo blijven de lijnen kort en kunnen we opleveren conform afspraak. Bovendien borgen we op die manier dat er gewerkt wordt volgens Lens standaarden, en dat we de beste materialen inkopen tegen de scherpst mogelijke prijzen.

“Lens ontzorgt haar klanten met als doel daarmee de energietransitie te helpen versnellen.”

Tessa te Riele

Commercieel Directeur Lens

a.s.r. real estate is een samenwerking aangegaan met Lens voor het verduurzamen van de winkel- en kantorenportefeuille. Lens denkt mee, adviseert, ontzorgt en begeleidt het hele traject. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Onze werkwijze

Een eerste indruk wat we voor uw dak kunnen betekenen?

Ik wil meer weten over...

Dak verhuren

Lens lease (ESCO)

Subsidie aanvragen

Verzekerbaarheid

CONTACT

We helpen u graag een stap verder

Voor vragen of meer informatie bel of stuur ons een mail.

Overleg na installatie zonnepanelen
Halve zon

Uw zonpartner voor duurzame energie