Terug naar alle artikelen

Centrada en Lens slaan handen ineen voor zonnepanelen-traject

Amsterdam, 5 juni 2023. Woningcorporatie Centrada gaat in samenwerking met Lens haar eengezinswoningen verder verduurzamen door zonnepanelen aan te bieden aan haar bewoners. In 2023 worden door Lens ongeveer 700 adressen aangeschreven voor zonnepanelen.

De eerste woningen ontvangen begin juni een aanbieding van Lens voor zonnepanelen. Naar verwachting starten de eerste installaties halverwege juni. Om zoveel mogelijk bewoners de kans te geven hier gebruik van te maken, zijn de zonnepanelen voor de bewoners helemaal gratis.

Als complete zonpartner zal Lens het gehele zonnestroomproject ontwikkelen, begeleiden, installeren en beheren voor Centrada. De huurderswerving is hier onderdeel van. Bewoners ontvangen een informatiepakket en aanbieding voor de zonnepanelen. Vanaf de werving tot en met het beheer stelt Lens de bewoners van Centrada centraal.

“Bewoners beoordelen ons gemiddeld met een 9 en daar zijn we trots op!”
Laura Arkesteijn | Marketing & Communicatie Lens

Over Centrada

Centrada is dé woningcorporatie in Lelystad. Ze zijn er voor huishoudens met een laag tot middeninkomen die willen huren, in de sociale huur of middenhuur. Met ruim 9.000 woningen in het bezit – een aandeel van meer dan 25% van alle woningen in de stad – hebben ze een grote invloed op de ontwikkeling van Lelystad. Centrada gelooft in een mooie toekomst voor Lelystad en haar inwoners. Daarom draagt Centrada bij aan het woongeluk van mensen, aan duurzame en goede woningen, de ontwikkeling van karaktervolle aantrekkelijke wijken en de groei en bloei van de stad. 

Over Lens

Lens is al 10 jaar dé full-service zonpartner voor woningcorporaties. Van ontwikkeling, huurderscommunicatie en realisatie tot beheer en monitoring, geheel zorgeloos. U vindt de zonnedaken van Lens in heel Nederland. Met onze expertise in zowel eengezins- als meergezinswoningen, onze innovaties en aandacht voor circulariteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen bieden wij oplossingen voor elk dak onder één dak.

Noot voor redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tessa te Riele van Lens via tessa@lens-energie.nl.

Copyright foto: Elske Hazenberg