LENS is ooit begonnen met het  ontwikkelen van zonoplossingen voor VvE’s. In de afgelopen jaren wisten enkele honderden VvE’s ons te vinden. Bij enkele tientallen VvE’s heeft dit ook daadwerkelijk geleid tot de een succesvolle afloop. Desalniettemin hebben wij onlangs besloten om te stoppen met het bedienen van deze doelgroep.

Herman de Zonnestroomverdeler is een systeemoplossing voor de gestapelde bouw, geen kastje dat we los kunnen verkopen. Goede begeleiding door ons bij elke stap in het besluitvormingsproces, is essentieel gebleken om een project tot een succes te maken. Deze begeleiding en het beantwoorden aan de informatiebehoefte van de VvE vroeg veel  van onze medewerkers. De trajecten blijken in de praktijk lastig, de besluitvorming is traag en de uitkomst is onzeker. We hebben om deze redenen (en met pijn in ons hart) moeten concluderen dat het voor ons als bedrijf onverantwoord is om hier nog langer met mensen en middelen in te investeren.

Wij hopen dat er in de toekomst wél weer mogelijkheden komen om VvE-begeleiding te kunnen bieden. Als u van deze ontwikkelingen op de hoogte gehouden wilt worden, dan kunt u dat aangeven door hier uw gegevens in te vullen.