Uw dak verhuren

Verduurzamen zonder investering. Rendement zonder risico. Het kan. Verhuur uw dak aan Lens en wij doen de rest. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Rendement zonder investering

U wilt verduurzamen maar kunt zelf niet investeren in zonnepanelen? Of u wilt uw bedrijfsmiddelen liever gebruiken voor de reguliere bedrijfsvoering? Verhuur dan uw dak aan Lens. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om zonder eigen investering uw vastgoed te verduurzamen en tegelijkertijd een aantrekkelijke vergoeding hiervoor te ontvangen. Bovendien dragen we zo gezamenlijk bij aan een verminderde CO2-uitstoot en aan meer lokale, groene zonnestroomproductie.
U kunt uw dak verhuren voor zonnepanelen
Dak verhuren voor zonnepanelen zakelijk

Verplicht Label C

Vanaf 1 januari 2023 moeten de meeste bedrijfspanden groter dan 100m2 minimaal energielabel C hebben. En vanaf 2030 Label A. U wilt hier het liefst zo min mogelijk door afgeleid worden en zo weinig mogelijk geld aan kwijt zijn. Gelukkig kan dat, bij uitstek door uw dak te verhuren. In de meeste gevallen is de zonnestroominstallatie die op die manier gerealiseerd wordt, al genoeg om energielabel C te behalen.

Volledig ontzorgd

Nadat het huurcontract is getekend, liggen alle taken en verantwoordelijkheden wat betreft het financieren, realiseren en beheren van het zonnesysteem bij Lens.

Kwaliteit en veiligheid zijn onze belangrijkste pijlers. En onze projectengineers en projectleiders hebben ervaring met elk type dak, meterkast én aansluiting, dus u hoeft zich in het geheel geen zorgen te maken. Ook alle juridische (zoals een notarieel opstalrecht) en verzekeringstechnische aspecten nemen wij voor onze rekening.

Dak verhuren voor zonnepanelen zakelijk
Kan ik mijn dak verhuren voor zonnepanelen

Analyse & advies

Oplossingen voor elk dak onder één dak

Van subsidieaanvraag, ontwikkeling en financiering tot realisatie en beheer, Lens heeft de specialisten in huis die u tijdens het hele project ontzorgen.

ONZE VISIE

Wij gaan altijd voor de meest duurzame impact

Door als allround Zonpartner het verschil te maken met vier beloftes: een financieel, groen, sociaal en toekomstbestendig rendement. Elke dag opnieuw. Daar worden onze klanten enthousiast van. En wij ook. Want samen geloven we: duurzaamheid duurt het langst.

Dak verhuren voor zonnepanelen zakelijk

Lens is voor ons het brein achter vele complexe zonnepanelenprojecten. 'Kan niet' komt niet in hun woordenboek voor. Bij Lens werken echte mensenmensen én weten ze zowel alles van de techniek. Die combi is key om de energietransitie te versnellen.

Lizzy Butink, duurzaamheidsmanager

Dak verhuren voor zonnepanelen zakelijk
  • Winkelcentrum Colmschate, Nieuwgeluk Real Estate

    Aantal zonnepanelen: 914 Totaal vermogen: 343 kWp CO2 besparing: 127.408 kg/jaar
  • Woningcorporatie Woonbron

    Aantal zonnepanelen tot nu toe: 6000 Totale opwek per jaar: 1,8 miljoen kWh CO2 besparing: 828.000 kg/jaar
  • Albert Heijn, Jumbo en Action, a.s.r. real estate

    Aantal zonnepanelen: 3600 Totaal vermogen: 1.140 kWp CO2 besparing: 255.300 kg/jaar

Een eerste indruk wat we voor uw dak kunnen betekenen?

Ik wil meer weten over...

Lens Lease (ESCO)

Subsidie aanvragen

Verzekerbaarheid

Monitoring & beheer

CONTACT

We helpen u graag een stap verder

Voor vragen of meer informatie bel of stuur ons een mail.

dak verhuren voor zonnepanelen
Halve zon

Uw zonpartner voor duurzame energie