Zonnepanelen grote installaties

Lens heeft jarenlange kennis en ervaring met het ontwikkelen, realiseren en beheren van grote zonnepanelen installaties op commercieel en maatschappelijk vastgoed door heel Nederland. Benieuwd wat wij voor uw dak(en) kunnen betekenen?

Snel en effectief stappen maken in uw duurzaamheidsbeleid

Heeft uw bedrijfspand een groot dak of bezit u een vastgoedportefeuille met grote daken? Dan zijn zonnepaneleninstallaties al snel interessant. Zeker in combinatie met SDE-subsidie. U bespaart op uw energiekosten én investeert in duurzame energie. Zo kunt u snel en effectief invulling geven aan uw duurzaamheidsbeleid. Veel bedrijfsdaken zijn uitermate geschikt voor zonnedaken, er is dan ook steeds meer vraag naar.

Lens isntallatie zonnepanelen
Evaluatie voortgang zonnepanelen

Zelf investeren of financiering door Lens

De keuze voor zelf investeren, uw dak verhuren of eventueel leasen, hangt af van uw specifieke situatie en prioriteiten. Gaat u bijvoorbeeld voor maximaal investeringsrendement of is off-balance financiering gewenst? Streeft u naar onafhankelijkheid in uw energievoorziening of vooral naar een groen imago? We lichten alle opties graag toe in een persoonlijk gesprek en kijken vervolgens wat het beste past in uw situatie.

Profiteer van extra rendement met SDE++ subsidie

Met de SDE (Stimulering Duurzame Energieproductie) is het voor grotere daken al snel interessant om een zonnepanelen installatie te laten bouwen. Zo profiteert u naast groene energie van eigen dak, ook van extra rendement. Het aanvragen ervan is niet eenvoudig dus besteden veel klanten het aan ons uit. Zo bent u verzekerd dat alles goed wordt geregeld en loopt u geen subsidie mis. Wilt u nu nog niet bouwen? Lees hier waarom zo spoedig mogelijk aanvragen van SDE++ subsidie wél loont.

Een zonnedak bij zonsondergang
Zonnepanelen grote installaties

UW ALLROUND ZONPARTNER

Oplossingen voor elk dak onder één dak

Van subsidieaanvraag, ontwikkeling en financiering tot realisatie en beheer, Lens heeft de specialisten in huis die u tijdens het hele project ontzorgen.

ONZE VISIE

Wij gaan altijd voor de meest duurzame impact

Door als allround Zonpartner het verschil te maken met vier beloftes: een financieel, groen, sociaal en toekomstbestendig rendement. Elke dag opnieuw. Daar worden onze klanten enthousiast van. En wij ook. Want samen geloven we:  duurzaamheid duurt het langst.

De visie van Lens
 • Winkelcentrum Colmschate, Nieuwgeluk Real Estate

  Aantal zonnepanelen: 914 Totaal vermogen: 343 kWp CO2 besparing: 127.408 kg/jaar
 • Somfy hoofdkantoor, AB Sagax

  Aantal zonnepanelen: 930 Totaal vermogen: 419 kWp CO2 besparing: 192.000 kg/jaar
 • Albert Heijn, Jumbo en Action, a.s.r. real estate

  Aantal zonnepanelen: 3600 Totaal vermogen: 1.140 kWp CO2 besparing: 255.300 kg/jaar
 • Triade gebouw, Gemeente Amsterdam

  Aantal zonnepanelen: 726 Totaal vermogen: 232 kWp CO2 besparing: 85.494 kg/jaar

Lens is voor ons het brein achter vele complexe zonnepanelenprojecten. 'Kan niet' komt niet in hun woordenboek voor. Bij Lens werken echte mensenmensen én weten ze zowel alles van de techniek. Die combi is key om de energietransitie te versnellen.

Lizzy Butink, duurzaamheidsmanager

Zonnepanelen grote installaties

Een eerste indruk wat we voor uw dak kunnen betekenen?

Ik wil meer weten over...

Dak verhuren

Lens lease (ESCO)

Subsidie aanvragen

Verzekerbaarheid

CONTACT

We helpen u graag een stap verder

Voor vragen of meer informatie bel of stuur ons een mail.

Overleg na installatie zonnepanelen
Halve zon

Uw zonpartner voor duurzame energie